Berekenen kosten verbouwing / woning op hoofdlijnen

Met deze tool kunt eenvoudig inzicht krijgen in de kosten van de verbouwing / aankoop van uw woning.

9 gedachten over “Berekenen kosten verbouwing / woning op hoofdlijnen

 1. peter

  Ontdek meet tips over verbouwen en de meerwaarde van de woning op

  http://www.verbouwkosten.com/meerwaarde/meerwaarde-tool/huizen-vergelijken/

  Krijg snel antwoord op de vragen:
  -moet ik verbouwen of niet
  -moet ik gaan verbouwen of verkopen?
  -stay or go
  -welk huis is het best voor jou?
  -moet ik huren of kopen?

  stay or go 150×150 Huizen vergelijken
  Deze keuze is opgeknipt in een aantal criteria waarvan jijzelf kan bepalen of die belangrijk zijn voor jou. En zo ja, hoe belangrijk die zijn. Hoe belangrijker jij ze vindt, hoe zwaarder ze gaan wegen in de score.

 2. Verbouwen Peter

  Zolder Verbouwen? dakkapel, isoleren, dakraam, vaste trap naar zolder maken.
  Ontdek alles hier:
  http://www.verbouwkosten.com/zolder-isoleren-vergeet-dit-niet/

  Geld besparen door het isoleren van je zolder scheelt veel door het verlaagde energieverbruik! Dat is een slimme investering want die heb je zo terugverdiend. Vergeet alleen dit niet!

  Goed isoleren

  Veel mensen doen dit fout. Op de juiste manier moet je de steenwol, glaswol of piepschuim (EPS) toepassen. Je moet hierbij heel goed letten op de folies die je toepast. Want als je gaat isoleren dan gaat het op bepaalde plaatsen in je isolatiepakket condenseren. Dat heeft 3 nadelen…lees verder op de site

 3. Peter

  http://www.verbouwkosten.com/pdf-kozijnen-kunststof/

  Nu gratis een pdf rapport te downloaden met de voordelen van houten kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen!

  e leest veel positieve verhalen over kunststof kozijnen. Nu zijn er zeker veel voordelen voor kunststof ten opzichte van houten kozijnen maar er is ook een keerzijde. Hout heeft namelijk ook veel voordelen.

  Daarnaast heeft de praktijk uitgewezen dat kunststof niet alle beloftes is nagekomen en dat er nadelen zijn waar nooit over gesproken is.
  Ondanks de vooruitgang van kunststof is hout nog steeds favoriet. De onderhoudskosten (en dus exploitatiekosten) zijn echt lager bij kunststof. Geld is, terecht, niet het belangrijkste!
  Houten kozijnen vervangen

  Sommige woningcorporaties vervangen, nog voor het einde van de voorspelde levensduur, bij een verbouwing van woningblokken weer terug over over op houten kozijnen. De grootste
  klachten bij de oude kunststof kozijnen zijn lekkage, windtrek/ tocht, de inbraakgevoeligheid (dieven kiezen echt voor woningen met kunststof kozijen) en gebrek aan
  reserveonderdelen. Vroeger/ jaren tachtig werd nog veel voor kunststof geplaatst waar daarvoor hout aanwezig was. Nu zien veel woningbezitters weer meer de voordelen van hout. Opmerkelijk is dat die keuze dus vaak niet alleen op basis van terugverdientijden wordt gemaakt maar op basis van de grote 10 voordelen van hout!

  Hout heeft meer uitstraling dan kunststof

  Vooral op de begane grond zie je weer meer hout. Om de woningen meer uitstraling te geven en de inbraakgevoeligheid te verkleinen wordt voor hout gekozen.

Reacties zijn gesloten.